maandag 7 april 2008

Het begin

De lente is begonnen.
Het mooie weer komt er snel weer aan.
De kalfjes en lammetjes worden weer geboren.
Op straat is het veel gezelliger. Je ziet weer mensen op straat lopen.
Met mooi weer kun je weer allemaal leuke dingen gaan doen.
We gaan weer naar het bos, strand en speeltuinen. Lekker ijs eten met zijn allen.

4 opmerkingen:

Shirley zei

Ik ga naar het strand en naar het zwembad.In het zwembad ga ik duiken en op het strand ga ik een heel groot hoofd maken.Ik ga ook naar de speeltuin. Ik weet niet waar ik heen ga op zomervakantie. Buiten ga ik spelen met Steefie.

van Noor

Shirley zei

Ik ga naar Turkije toe samen met opa,oma en mama. Ik ben er nog nooit geweest. Er zijn heel veel zwembaden. Ik ga ook naar het strand. De volgende vakantie ga ik naar Rabbit hill. Daar is ook een voorstelling.Daar ben ik al een keertje geweest toen ik twee was.

van Mabel

Shirley zei

Ik weet nog niet wat ik met de zomervakantie ga doen.Maar na koninginnedag ga ik wel op vakantie. Dan ga ik naar Joepie. Joepie is een kikker.je kunt daar zwemmen,knutselen en je kan nog op de kabelbaan. Daar ga ik samen met papa op. Ik ben er al een keer geweest. Als ik terug ben ga ik thuis zwemmen in het zwembad.

van Ivana

Shirley zei

Ik weet niet waar ik nu heen ga op vakantie maar ik wil wet wat vertellen over Frankrijk. Daar gingen we de hele dag naar het zwembad.We hebben daar een ijsje gegeten. We waren met tante Madelijn,oma Siem,George, Rosanne en Willemijn en papa en mama en me broers.

van Nikki